Skip to main content
TV Kragujevac

TV Kragujevac

ケーブルテレビや衛星放送なしでTV KragujevacからオンラインでSerbiaを視聴しますか
あなたはもうケーブルテレビの視聴登録を必要としません。 ケーブルテレビや衛星放送を購読しなくても、当社のサービスストリームを使用できます。 あなたもあなたのテレビで見ることができます! これはあなたがオンラインでテレビを見るための最良の方法です。

TV Kragujevacテレビを無料でオンラインで見る

 公開済み October 29, 2015, そして最後に変更された 5 months ago.

8
2 ユーザー
51
40
31
20
10

広告

TV Kragujevac

Радио телевизија Крагујевац емитује целодневни радијски и телевизијски програм који је посвећен интересу јавности и промоцији демократских вредности.

По независној уређивачкој политици, али и по својим програмским, кадровским и техничким потенцијалима, РТК је медијски лидер централне Србије и суштински Јавни сервис Шумадије.

Радио телевизија Крагујевац је независан медијски сервис у служби грађана Крагујевца и Шумадије који гледаоцима и слушаоцима пружа објективне вести и информације и производи и емитује висококвалитетан телевизијиски и радијски програм, са великим бројем ауторских емисија, жанровски разноврсних и професионално продуцираних.

Једина је медијска кућа у централној Србији која има дозволе за емитовање радијског и телевизијског програма на регионалном нивоу.

Основана је 18. јануара 1970. године када је први пут пуштен у етар сигнал Радио Крагујевца, а 1996. године у етар је отишао и сигнал ТВ Крагујевац.

Последњих година посебна пажња поклања се квалитету програма, стручном усавршавању кадрова и набавци студијске и емисионе технике.

Резултати таквог рада су, поред високих рејтинга оба програма и поверења гледалаца и слушалаца, и бројне награде које су на међународним и домаћим фестивалима добили новинари РТК.


Top